مرتبط Technologi anatomi cost control شناخت گوشت ها و ماهی ها شناخت حبوبات و ادویه جات شناخت سس ها انبار داری مدت آموزش 42 ساعت در 11 جلسه
|
|
|
|
شناخت وسایل و ابزار کار در صنعت شیرینی پزی طریقه به کار بردن ابزار کار و آشنایی با فر و درجه حرارت خمیر شیرینی به عنوان پایه و اساس شروع کار شیرینی های خشک شیرینی های غیر خشک و کرم دار دسرها
|
|
|
|
دقیق ترین برنامه ریزی و اجرا و نظارت بر مراسم تشریفاتی اجرا فهرست و تنظیم قرار دادهای تشریفاتی دقیق ترین برنامه ریزی برای برگزاری سمینارها ، کنگره ها و گردهمایی کنترل تمامی هزینه ها و ارقام درآمد زا برنامه ریزی برای انجام وظیفه پرسنل در ساعات مختلف برای برگزاری مراسم تشریفات
|
|
|
|
برنامه ریزی و استاندارد کردن F&B management فرم های تمرینی و آموزشی سرتاسری تمام قسمت های مختلف F&B ماخذ chek list برای ضمانت کردن کیفیت های پایه گذاری برای یک سیستم استاندارد شده کنترل قیمت ها در قسمت های مختلف F&B و ...
|
|
|
|