با مدرک بین المللی و قابل ترجمه -مدرک طی دوره پس ازقبولی در آزمون مربوط ازطرف سازمان میراث فرهنگی ، صنایع دستی و گردشگری صادر خواهد شد - انواع دسر ها، دورچین و کو کو ها ،پلوها ، آش ها و برانی ها ،خورش ها ،کبابها و جوجه ها ، دلمه ها ، استیک ها و بیف ها ،ماهی و میگو ،طرز تهیه سسها و مکمل ها (اروپایی)، مرغ ها و سوخاریها ، سالادهای اروپایی، پاستا ها ، طرز تهیه سوپهای اروپایی (کرم)، انواع بنیه ها ، شنیتسل مرغ ، جوجه تری یاکی ، املت ها

دوره آشپزی


آداب معاشرت و الگوهای رفتاری، مدیریت هتل، حسابداری و هزینه یابی در هتل، بهداشت فردی،ابزار و محیط ، پذیره (فرانت آفیس) ، خانه داری ، زبان تخصصی ، خدمات پذیرایی ، کارآموزی - ارایه گواهینامه سازمان میراث فرهنگی،صنایع دستی و گردشگری در پایان دوره

دوره مدیریت هتلداری

دوره 220 ساعته


آموزش ساندویچ ها ، پیتزاها ، سوخاریها ،برگرها ، پیش غذا ها

دوره فست فود


با مدرک بین المللی و قابل ترجمه - عناوین مطالبی که در طی دوره ارائه می شود : 1. انواع نوشیدنی های گرم شامل انواع قهوه ( ترک ، فرانسوی ، فرنچ پرس ، اسپرسو ، رسیتو ، لاتا ماکیاتو و ... ) هات چاکلت و . . . 2. انواع نوشیدنی های سرد شامل انواع میلک شیک ها ، گلاسه ها ، اسموتی ها و ... 3. انواع سس ها 4. اسنک ها ، ساندویج ها ، کلاب ها و ... 5. صبحانه ها : معرفی صبحانه ها ، منوهای صبحانه ، کرپ ، پنکک ، املت ( فرانسوی ، ایتالیایی ، اسپانیایی ، فیلی تاتا و ... ) 6. انواع کوکتل ها 7. انواع دسر ها شامل سان شاین ، پچملبا ، بنانا اسپلیت ، کوپهای مختلف ، ژله بستنی و . . .

دوره کافی شاپ