مرتبط Technologi
anatomi
cost control
شناخت گوشت ها و ماهی ها
شناخت حبوبات و ادویه جات
شناخت سس ها
انبار داری
مدت آموزش 42 ساعت  در 11 جلسه 

دوره های جدید آموزشی مدیران هتلداری


شناخت وسایل و ابزار کار در صنعت شیرینی پزی 
طریقه به کار بردن ابزار کار و آشنایی با فر و درجه حرارت
خمیر شیرینی به عنوان پایه و اساس شروع کار
شیرینی های خشک
شیرینی های غیر خشک و کرم دار
دسرها  

شیرینی پزی


دقیق ترین برنامه ریزی و اجرا و نظارت بر مراسم تشریفاتی
اجرا فهرست و تنظیم قرار دادهای تشریفاتی
دقیق ترین برنامه ریزی برای برگزاری سمینارها ، کنگره ها و گردهمایی
کنترل تمامی هزینه ها و ارقام درآمد زا
برنامه ریزی برای انجام وظیفه پرسنل در ساعات مختلف برای برگزاری مراسم تشریفات 

تشریفات


برنامه ریزی و استاندارد کردن F&B management
فرم های تمرینی و آموزشی سرتاسری تمام قسمت های مختلف F&B
ماخذ chek list برای ضمانت کردن کیفیت های پایه گذاری برای یک سیستم استاندارد شده کنترل قیمت ها در قسمت های مختلف F&B
و ... 
 

top management