برخی از امکانات اصلی مرکز شامل موارد زیر می باشند : • کلاسهای مجهز موزشی • کارگاه کامپیوتر • کارگاه رستوران داری • کارگاه آشپزی • کارگاه خانه داری • کارگاه کافی شاپ • کتابخانه • بوفه • نمازخانه
|
|
|
|
برخی از امکانات اصلی مرکز شامل موارد زیر می باشند : • کلاسهای مجهز موزشی • کارگاه کامپیوتر • کارگاه رستوران داری • کارگاه آشپزی • کارگاه خانه داری • کارگاه کافی شاپ • کتابخانه • بوفه • نمازخانه
|
|
|
|
دوره های 50 ساعته سطح 1 و 2
|
|
|
|
دوره های 50 ساعته سطح 1 و 2
|
|
|
|
دوره 60 ساعته
|
|
|
|
دوره 208 ساعته
|
|
|
|
- مدیریت غذا نوشابه 224 ساعت
- مدیریت امور اقامتی 240 ساعت
- مدیریت تشریفات مهمانی 85 ساعت
- پذیرایی و تشریفات 32 ساعت
- امور مالی در هتلداری 32 ساعت
- ارگونامی و دکوراسیون داخلی هتل ها 32 ساعت
- بازاریابی و فروش در هتل 85 ساعت
- خانه داری 32 ساعت
- پذیرشگری در هتل 32 ساعت
- کنترل هزینه غذا و نوشابه 85 ساعت
- مدیریت آشپزخانه (1) 32 ساعت
- مدیریت اشپزخانه (2) 32 ساعت
- پروتکل های تشریفاتی 24 ساعت
- برقراری ارتباط موثر با ارباب رجوع (مشتری) 24 ساعت
- مسئولین دفاتر مدیران 24 ساعت
- مدیریت امور خدمات در سازمان ها 64 ساعت
- بهینه سازی طبخ غذا 64 ساعت
- متصدیان پذیرایی ونظافت 24 ساعت
|
|
|
|